Po kilku dniach zacietych bojów i poszukiwań udało sie
Znalazłem ubezpieczalnie która honoruje polskie znizki. I nawet uwzglednili +10% znizki "dyrektorskiej" z mojej polskiej polisy. Czyli ogolnie bilans stanal na 70 % upustu
Z prawie 3,5 tys $ w skali roku, finalnie stanelo na 689 $ . Takze roznica jak widac spora.
Bardzo duza role w naliczaniu znizki w tej prowincji Kanady odgrywa "Albertanskie" prawo jazdy. Bez niego moje "OC" kosztowalo by ok 1900$ w skali roku. Wiec jesli ktos ma zamiar wybrac sie na dluzej do Canadyy- pierwsze kroki polecam zrobic do Registraiton po ten kawaleczek plastiku.
Ale jak to zwykle w zyciu bywa... Medal ma dwie strony. 180'tka zostala sprzedana
Niemniej jednak kilka dni temu, pozostajac wierny marce, stalem sie posiadaczem zacnego zimowego "dupowozu" pchanego przez Ka24e ..... o nazwie Axxess
Ale o tym w innym temacie...
Dzieki serdeczne za Rady w sprawie ubezp.
Pozdrawiam
_________________ ...I'm Not Riding Too Fast,
I'm Flying Too Low....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum