|
paliwo zdrozeje? |
| Autor |
Wiadomość |
kamil 240
Stały gość

|
|
|
|
 |
|
|
Wiscoo
Stały gość

|
Wysłany: Pon 05 Gru, 2011 16:07
|
|
|
| I śmiejcie się dalej z gazu.:D |
|
_________________ Łukasz Dulski
Ekspert ds.finansów osobistych
Mob. (+48) 519 304 760
Fax (+48) 71 337 28 13
Inwestuj z Nami w Złoto, Diamenty.
Szeroki wachlarz inwestycji alternatywnych
Plac Solny 16
50-062 Wrocław
http://www.goldfinance.pl/
 |
|
|
|
 |
Artur1020
Stary Wyjadacz

|
Wysłany: Pon 05 Gru, 2011 16:08
|
|
|
juz jakis czas temu gadali ze ma byc po 8zl ;/
to sa kretyni je*ani!!!! |
|
_________________ Niesz sztuka zabić muche przednia szyba tylko boczną =))) |
|
|
|
 |
MiniMi

|
Wysłany: Pon 05 Gru, 2011 16:18
|
|
|
| Wiscoo napisał/a: | | I śmiejcie się dalej z gazu.:D |
a myślisz, że gaz nie podrożeje?? |
|
_________________ Pieniądze można zainwestować, albo przepierdzielić. Można też zainwestować w nissana- czyli przepierdzielić. |
|
|
|
 |
mysza

|
Wysłany: Pon 05 Gru, 2011 16:33
|
|
|
Pisanie głupot jeśli chodzi o te artykuły...
Najlepiej zrobić sztuczny dym, że będzie po 8 zł to ludziska się będą cieszyć z podniesienia akcyzy przez rząd bo nam paliwo od stycznia tylko do 6 podskoczy. Naczytacie się, że będzie po 8 przez arabów to z podwyżki do 6 nawet będziecie zadowoleni "bo zawsze mogłoby to być 8".
Jesli UE nałoży sankcje na Iran to tylko Iran podwyższy ceny. To jak u nich będzie drogo a w innych krajach taniej - to dalej w Iranie będziemy kupować? Sankcje na Iran nie spowodują wzrosu cen ropy na całym świecie - o to możecie być spokojni.
Bardziej mnie wkur.... fakt, że gazety robią sztuczny dym o 8 zł po to żeby na spokojnie przyjąć wprowadzenie zwiększonej akcyzy od nowego roku - bo przez to tylko ceny podskoczą do 6 za litr...
Radzę pamiętać o tym, że od nowego roku wchodzi większa akcyza - skupmy się na tym bo to nas czeka na 100%, a nie na bajkach o światowym drastycznym wzroście cen bo na jeden kraj nałożą sankcje... |
|
_________________ Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę... |
|
|
|
 |
PiotrekŁDZ
Prime Druciarz
|
Wysłany: Pon 05 Gru, 2011 17:19
|
|
|
Dokładnie tak jak piszesz. media są skorumpowane i próbują robić taką kaszane z mózgu że aż się żyć odechciewa Manipulowanie społeczeństwem jak się patrzy |
|
_________________ Na twarzy mam banana bo posiadam driftcara co nieźle zapier***
 |
|
|
|
 |
|
|
kamil 240
Stały gość

|
|
|
|
 |
Wiscoo
Stały gość

|
Wysłany: Pon 05 Gru, 2011 19:09
|
|
|
| Wiadomo, że musi być chwytliwy tytuł, bo ilość kliknięć jest ważna. Cena paliwa musi być ekonomicznie efektywna, taka cena paliwa nikomu dobrze by nie zrobiła wbrew pozorom. |
|
_________________ Łukasz Dulski
Ekspert ds.finansów osobistych
Mob. (+48) 519 304 760
Fax (+48) 71 337 28 13
Inwestuj z Nami w Złoto, Diamenty.
Szeroki wachlarz inwestycji alternatywnych
Plac Solny 16
50-062 Wrocław
http://www.goldfinance.pl/
 |
|
|
|
 |
domino

|
Wysłany: Sro 07 Gru, 2011 16:38
|
|
|
w czwartek 1 grudnia byłem w u zachodnich sasiadów i patrze na ceny ropy i nie moge uwierzyc okolo 15 centów tańsza i pytam sie co jest za promocja. a koles mi mowi ze cena ropy spadła na światowym rynku i w sprzedaży w całych niemczech (ja byłem w Hamburgu) cene obniżono. 15 centówprzy kursie 4,3 to okolo 64 grosze i tu zadaje pytanie: A CO U NAS? SPADŁA CENA?
I inna sprawa. Tam zarabiaja srednio od 8-10 euro (dane z dolnej polki) a ropa kosztuje 1,35 euro (tez zalezy od stacji). wiec małe podsumowanie
Niemcy zarobki 9 euro - ropa 1,35 euro
Polska zarobki 10 zł - ropa 6,20 zł
dobre nie? |
|
_________________ Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
 |
|
|
|
 |
HouK

|
Wysłany: Sro 07 Gru, 2011 17:37
|
|
|
Szara polska rzeczywistość Tez tankowałem paliwo w Belgii czysta przyjemność |
|
_________________ Dla niektórych JDM jest jedynie sposobem na przeróbki auta, inni idą znacznie dalej i czynią styl JDM swoim sposobem na życie, przejawiającym się we wszystkich jego dziedzinach
 |
|
|
|
 |
Nurek200SX
Stały gość

|
Wysłany: Sro 07 Gru, 2011 20:28
|
|
|
| I jak by nie patrzył zachodnie paliwo jest lepsze od naszego. Unia wymaga od Polski cen zgodnych z normami unijnymi lecz pomyśleć żeby podwyższyć zarobki nie ma komu. |
|
_________________ ...:::200SX S13:::...
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
www.dostawcze-lawety.pl
www.almer.otomoto.pl |
|
|
|
 |
|
|