Najpierw musi ustawa przez sejm przejść. Wicemarszałek sejmu podała ACTA do trybunału konstytucyjnego, aby sprawdzili, czy wszystko się zgadza.
a nie senat??
_________________ Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
Pan premierr Obiecał darmowy internet by dzieci miały dostęp. Mieliśmy się kształcić,teraz do paki za internet.
Premier ma pojechane przy następnych Wyborach
_________________ Dla niektórych JDM jest jedynie sposobem na przeróbki auta, inni idą znacznie dalej i czynią styl JDM swoim sposobem na życie, przejawiającym się we wszystkich jego dziedzinach
Ostatnio zmieniony przez HouK Czw 26 Sty, 2012 21:28, w całości zmieniany 1 raz
nie przesadzajmy... bo dojdziemy do sytuacji, gdzie każde auto będzie podróbką Forda T
Rozumiem zakaz tych gratów typu firma-style (greddy-style, takata-style itp itd). Ale nie sądzę, żeby mi ktoś zabronił kupić Roty czy inne felgi do auta bo to będzie "podróbka koła". Tak samo jak chociażby z wydechem. Ma być jeden wydech na świecie, bo każdy inny będzie podróbką?
Poza tym jak zablokować zamiennik, który ja kupuję do Astry a on mi w katalogach w sklepach figuruje pod częścią do Espero (pewnie nawet jako oryginał do espero)? Pasuje przecież i tu i tu. Czy część od espero jest w takim razie nielegalna jak ją założę do Astry, a ta sama część będzie legalna jako część do Espero?
Edit - połączyłem w jeden. po co wylewać, żale w dwóch tematach, z których jeden to kopia(legalna lub nie) drugiego
_________________ Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
_________________ Dla niektórych JDM jest jedynie sposobem na przeróbki auta, inni idą znacznie dalej i czynią styl JDM swoim sposobem na życie, przejawiającym się we wszystkich jego dziedzinach
Wybielanie wizerunku i nic więcej...
Procesu ratyfikacji na półke odłożyć nie można - już mówili w TV. Gośc tylko plecie farmazony, żeby sondaże poprawić. Poza tym NIKT nie powiedział, że po konsultacjach społecznych nie ratyfikują... Nikt nie dał na to ŻADNEJ gwarancji - masz tylko powiedziane, że wstrzymują na czas konsultacji - a po konsultacjach i tak do tego wrócą! Tyle w temacie Jest to pic na wodę, lelum polelum... Ja w paplanine premiera nie wierzę a na pewno nie w to, że zatrzymał ratyfikacje w trosce o dobro internautów, których jeszcze tydzień temu nazwał szantażystami, przed którymi władza nie ulegnie.
_________________ Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Wybielanie wizerunku i nic więcej...
Procesu ratyfikacji na półke odłożyć nie można - już mówili w TV. Gośc tylko plecie farmazony, żeby sondaże poprawić. Poza tym NIKT nie powiedział, że po konsultacjach społecznych nie ratyfikują... Nikt nie dał na to ŻADNEJ gwarancji - masz tylko powiedziane, że wstrzymują na czas konsultacji - a po konsultacjach i tak do tego wrócą! Tyle w temacie Jest to pic na wodę, lelum polelum... Ja w paplanine premiera nie wierzę a na pewno nie w to, że zatrzymał ratyfikacje w trosce o dobro internautów, których jeszcze tydzień temu nazwał szantażystami, przed którymi władza nie ulegnie.
premier siknal w gacie
miętki sie zrobił i to go zgubi podejrzewam
ja bym nie ulegl
_________________ "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego,że osiągnięcie go wymaga czasu...."
668107694
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum