Przesunięty przez: scooter Czw 25 Mar, 2010 09:02 |
Te nissanki .... |
| Autor |
Wiadomość |
pitbull
Coś już wiem

|
Wysłany: Wto 30 Maj, 2006 09:32 Te nissanki ....
|
|
|
Wymienilem zepsute turbo na t28 odpalilismy ... pyrka sobie na wolnych .... i ogladamy czy cos nie leci ... i nagle wesolo ale delikatnie zaczyna sobie leciec z przedniego uszczelnienia walu korbowego ... kap kap ... psychika mi wysiadla ... i wczoraj o 23 wyszedlem z garazu . Moze ktos sie spotkal z takim czyms? Moze to jest istotne ze turbo t25 zepsulo sie z powodu zatkania wezyka dop. olej ? Co robic? Macie kogos kto sie zna na tych samochodach z wielkopolski ? Bo inaczej czeka mnie wycieczka nad morze lub do stolicy ? HELP |
|
|
|
|
 |
|
|
s14 [Usunięty]
0 TurboCash
|
Wysłany: Wto 30 Maj, 2006 20:32
|
|
|
Moze to jest istotne ze turbo t25 zepsulo sie z powodu zatkania wezyka dop. olej ?
jak masz stare "s13" to wymien "rurke", Jarkowy chyba takie sprzedawal
w przezmierowie, na dabrowskiego, mniej wiecej vis a vi (czy jakos tak to sie pisze)mcdonalda , jadac w strone poznania, ( za reklama nissan polody chyba) jest gosc, ktory ma doswiadczenie z nysami
.... sorry, ze tak kiepsko okreslilem miejsce, ale dawno tamtedy nie jechalem |
|
|
|
|
 |
Muro
Coś już wiem

|
Wysłany: Wto 30 Maj, 2006 21:09 Re: Te nissanki ....
|
|
|
| pitbull napisał/a: | Wymienilem zepsute turbo na t28 odpalilismy ... pyrka sobie na wolnych .... i ogladamy czy cos nie leci ... i nagle wesolo ale delikatnie zaczyna sobie leciec z przedniego uszczelnienia walu korbowego ... kap kap ... psychika mi wysiadla ... i wczoraj o 23 wyszedlem z garazu . Moze ktos sie spotkal z takim czyms? Moze to jest istotne ze turbo t25 zepsulo sie z powodu zatkania wezyka dop. olej ? Co robic? Macie kogos kto sie zna na tych samochodach z wielkopolski ? Bo inaczej czeka mnie wycieczka nad morze lub do stolicy ? HELP |
mozliwe, oprócz węzyka mógł się jeszcze zapchać ten dynks wkręcany w blok do którego wkrecasz wezyk zasilający turbine w olej. |
|
_________________ ET 14,01 |
|
|
|
 |
|
|