Strona Główna
Home  SzukajSzukaj  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 UżytkownicyUżytkownicy  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

Problem with registration page or language ?
Read Forum in English (topic: "English forum - forum rules - how to register")

Jesteś nowy ? Zanim coś napiszesz przeczytaj REGULAMIN !!!

ZANIM ZAŁOŻYSZ TEMAT W DZIALE SPRZEDAM, ZAŁÓŻ TEMAT W DZIALE OPINIE >> UNIKNIESZ WARN'A

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: scooter
Czw 25 Mar, 2010 09:02
Te nissanki ....
Autor Wiadomość
pitbull
Coś już wiem

1 TurboCash
Wysłany: Wto 30 Maj, 2006 09:32   Te nissanki ....

Wymienilem zepsute turbo na t28 :-) odpalilismy ... pyrka sobie na wolnych .... i ogladamy czy cos nie leci ... i nagle wesolo ale delikatnie zaczyna sobie leciec z przedniego uszczelnienia walu korbowego ... kap kap ... psychika mi wysiadla ... i wczoraj o 23 wyszedlem z garazu . Moze ktos sie spotkal z takim czyms? Moze to jest istotne ze turbo t25 zepsulo sie z powodu zatkania wezyka dop. olej ? Co robic? Macie kogos kto sie zna na tych samochodach z wielkopolski ? Bo inaczej czeka mnie wycieczka nad morze lub do stolicy ? HELP

s14
[Usunięty]

0 TurboCash
Wysłany: Wto 30 Maj, 2006 20:32   

Moze to jest istotne ze turbo t25 zepsulo sie z powodu zatkania wezyka dop. olej ?

jak masz stare "s13" to wymien "rurke", Jarkowy chyba takie sprzedawal

w przezmierowie, na dabrowskiego, mniej wiecej vis a vi (czy jakos tak to sie pisze)mcdonalda , jadac w strone poznania, ( za reklama nissan polody chyba) jest gosc, ktory ma doswiadczenie z nysami
.... sorry, ze tak kiepsko okreslilem miejsce, ale dawno tamtedy nie jechalem :?

Muro 
Coś już wiem

0 TurboCash
Wysłany: Wto 30 Maj, 2006 21:09   Re: Te nissanki ....

pitbull napisał/a:
Wymienilem zepsute turbo na t28 :-) odpalilismy ... pyrka sobie na wolnych .... i ogladamy czy cos nie leci ... i nagle wesolo ale delikatnie zaczyna sobie leciec z przedniego uszczelnienia walu korbowego ... kap kap ... psychika mi wysiadla ... i wczoraj o 23 wyszedlem z garazu . Moze ktos sie spotkal z takim czyms? Moze to jest istotne ze turbo t25 zepsulo sie z powodu zatkania wezyka dop. olej ? Co robic? Macie kogos kto sie zna na tych samochodach z wielkopolski ? Bo inaczej czeka mnie wycieczka nad morze lub do stolicy ? HELP

mozliwe, oprócz węzyka mógł się jeszcze zapchać ten dynks wkręcany w blok do którego wkrecasz wezyk zasilający turbine w olej.

Odpowiedz do tematu