|
WAŻNE !!! |
| Autor |
Wiadomość |
scooter

|
Wysłany: Sro 15 Wrz, 2010 22:41 WAŻNE !!!
|
|
|
UWAGA WAŻNE
Panie i panowie w związku z tym ,że na wasze prośby dodaliśmy możliwość dopisywania nowych postów pod starymi przez tego samego użytkownika Administracja forum apeluje o to by nie spamować niepotrzebnie czyli
Jak napiszesz post i po 5 minutach coś Ci się przypomni to używaj opcji EDYTUJ post a nie pisz kolejnego.
Powoduje to na forum straszny bałagan.
Na początku przez 2 tygodnie będziemy na to przymykać oko a jak to będzie dalej trwało to nagrodzimy ostrzeżeniami a posty będziemy kasować.
Jeśli to dalej nic nie pomoże funkcja zostanie wyłączona bezpowrotnie.
Dlatego proszę o zastosowanie się do tej wiadomości.
pozdrawiamy Administracja |
|
|
|
 |
|
|
Binio_
Sponsor

|
Wysłany: Sro 15 Wrz, 2010 23:27
|
|
|
| ok |
|
_________________ Rpm shop |
|
|
|
 |
Binio_
Sponsor

|
Wysłany: Sro 15 Wrz, 2010 23:27
|
|
|
| dzieki za info |
|
|
|
|
 |
Binio_
Sponsor

|
Wysłany: Sro 15 Wrz, 2010 23:28
|
|
|
przyda sie w dziale giełdy |
|
|
|
|
 |
Binio_
Sponsor

|
Wysłany: Sro 15 Wrz, 2010 23:28
|
|
|
i w spamowaniu |
|
|
|
|
 |
Binio_
Sponsor

|
Wysłany: Sro 15 Wrz, 2010 23:37
|
|
|
Cholera , dostałem ostrzezenie , a miało być przymykane OKO MODERATORA
Co za niesłowność |
|
|
|
|
 |
|
|
scooter

|
Wysłany: Sro 15 Wrz, 2010 23:39
|
|
|
Luzik
tylko sprawdzałem czy mi klawisz dawania ostrzeżeń nie zardzewiał
Po za tym ja nie jestem Moderatorem |
|
|
|
 |
Ban0ff

|
Wysłany: Pon 20 Wrz, 2010 15:04
|
|
|
niebardzo kumam po co to bylo wylaczone... chyba zeby co niektorzy mogli nalapac warnow jak chce odswiezyc temat a wlasny post byl ostatni to i tak sie nie wyswietli jako nowy po edycji, trzeba kopiowac zawartosc, kasowac stary i wklejac jako nowy, tak samo bylo wczesniej lubicie sie uwsteczniac? |
|
_________________ Sprzedam przewody teflonowe do turbo w oplocie stalowym, komplet 220zl, info na priv FOTO
S13 1JZ-GTE |
| Ostatnio zmieniony przez Ban0ff Pon 20 Wrz, 2010 15:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
brrupsz
Coś już wiem

|
Wysłany: Pon 20 Wrz, 2010 17:24
|
|
|
Takie rozwiązanie jest na wszystkich cywilizowanych forach internetowych. Służy do poprawiania treści, gdybyś przypadkowo napisał nie znam ortografii brzydkiego słowa określającego męskie przyrodzenie zamiast PIP i chciał się bezwzględnie poprawić. Robisz edycję i viola. Nie oceniaj wszystkiego pod kątem giełdy. Chyba nikt nie dostanie warna za podbijanie przedmiotów, trzy czwarte forumowiczów by zbanowano . |
|
|
|
|
 |
Ban0ff

|
Wysłany: Sro 22 Wrz, 2010 07:29
|
|
|
| brrupsz napisał/a: | Takie rozwiązanie jest na wszystkich cywilizowanych forach internetowych. Służy do poprawiania treści, gdybyś przypadkowo napisał PIP zamiast PIP i chciał się bezwzględnie poprawić. Robisz edycję i viola. Nie oceniaj wszystkiego pod kątem giełdy. Chyba nikt nie dostanie warna za podbijanie przedmiotów, trzy czwarte forumowiczów by zbanowano . |
a o czym piszesz bo niebardzo czaje? nie zrozumiales mojego posta? |
|
_________________ Sprzedam przewody teflonowe do turbo w oplocie stalowym, komplet 220zl, info na priv FOTO
S13 1JZ-GTE |
|
|
|
 |
|
|