Przesunięty przez: mysza Nie 24 Maj, 2009 10:24 |
Problem z lakierem |
| Autor |
Wiadomość |
300zxturbo
Proszę nie bić nowego

|
Wysłany: Pią 26 Gru, 2008 16:36 Problem z lakierem
|
|
|
Witam
Moze ktos spotkal sie juz z takim problemem. Przed zima dokladnie wyczyscilem samochod dokladnie umylem lakier wygladal doskonale. Samochod przykrylem gruba folia i tak pozostawilem w oczekiwaniu na ladnuejsze dni albo kase co by do mechanika podjechac. Zimy u nas ostatnio sa lekkie wie pare dni temu przy pieknej pogodzie odslonilem moj pojaz i ku mojemu zdziwieniu odkrylem na lakierze jakies dziwne zmiany trudno je nawet opisac wygladaja tak jakby lakier byl tlusty moze lekko przytarty bez polysku nie sa duze ale jest ich sporo probowalem juz roznych metod ich usowania narazie bez skutku nie probowalem jeszcze past polerskich to ostatecznosc. Mam nadzieje ze ktos spotkal sie juz z takim probleme i bedzie wiedzial co to jest i jak z tym walczyc.
pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
|
|
clicker200sx
Stały gość

|
Wysłany: Pią 26 Gru, 2008 17:24 Re: Problem z lakierem
|
|
|
| 300zxturbo napisał/a: |
Samochod przykrylem gruba folia
|
i tu masz odpowiedz dlaczego, folia na wietrze hulała i zmatowila lakier.
Teraz tylko pasta polerska pozostala. |
|
|
|
|
 |
bybs
Sponsor

|
|
|
|
 |
300zxturbo
Proszę nie bić nowego

|
Wysłany: Pią 26 Gru, 2008 23:49
|
|
|
zastanawialem sie wlasnie czy to mozliwe zeby folia to zrobila ale nie pasuje mi w tym tylko jedna rzecz uszkodzenia sa dosc male wielkosci paznokcia i sa rozrzucone folia powinna zrobic mniej ale wiekszych. Zapewne jednak macie racje wiec jak tylko sie ociepli wypoleruje dokladnie
dzieki |
|
|
|
|
 |
|
|