|
Okradziono nyske |
| Autor |
Wiadomość |
dapper
Stały gość

|
Wysłany: Sro 14 Sty, 2009 20:54 Okradziono nyske
|
|
|
| Wczoraj o godzinie 3:30 ktos zrobil kiepisz w moim autku. Duzo do pisania....glupota policji nie zna granic...trzeba ich za reke prowadzic...chyba napisze do jakiejs gazety. Straty na jakies 4 klocki bo mialem audio z wyzszej polki. Miej tu czlowieku cos fajnego. Ale ja go dorwe. |
|
_________________ ______________
(O O/ - - \O O)
--------------------
.oo
 |
|
|
|
 |
|
|
kamils13
Coś już wiem

|
Wysłany: Sro 14 Sty, 2009 21:01
|
|
|
| współczuję, nóż w kieszeni się sam otwiera. Mam nadzieje, że znajdziesz typów bo policja i tak gówno zrobi. |
|
_________________ KGB Oblech Drift Team |
|
|
|
 |
bybs
Sponsor

|
|
|
|
 |
Buschmen
Proszę nie bić nowego

|
Wysłany: Sro 14 Sty, 2009 21:08
|
|
|
współczuje nie chce Cie jeszcze bardziej dobijać,ale raczej na pewno sie skończy na tym,że po jakimś czasie dostaniesz list o treści "Informujemy Panią\Pana,iż z powodu braku dowodów śledztwo zostało umorzone". Obym sie mylił... |
|
_________________ s13 - never ending story |
|
|
|
 |
rtuber

|
Wysłany: Sro 14 Sty, 2009 21:21
|
|
|
Współczuje. Jedynym pocieszeniem może być to że nic jako tako z budą czy silnikiem sie nie stało.
A takiemu złodziejowi to tylko !@#$%^&* sami wiecie co byście chcieli zrobić komuś kto tak potraktował wasze ukochane auto. |
|
|
|
 |
kamils13
Coś już wiem

|
Wysłany: Sro 14 Sty, 2009 21:25
|
|
|
W takiej sytuacji niema pocieszeń.
[OT] mnie pocieszaja ze wypadek przezylem, ale co to za zycie bez reki. |
|
_________________ KGB Oblech Drift Team |
|
|
|
 |
|
|
SPIRIT
Stały gość

|
Wysłany: Sro 14 Sty, 2009 21:44
|
|
|
Demola-dobrze,ze foteli nie pocieli albo zrobili wiekszej rozpierdolki.W jakiej dzielnicy miales ten wlam?
ps.z tego powodu nie iwestuje w audio |
|
_________________ Dead travel fast
T O W C I Ą G A !!!
 |
|
|
|
 |
ige
Postojebca

|
Wysłany: Sro 14 Sty, 2009 21:52
|
|
|
Napisz jakis sprzet tam miales moze jakies znaki szczegolne?numery seryjne radyjka?
Obracam sie dosyc dlugo i mocno w branzy caraudio a noz ja albo ktos z znajomych trafi na twoj sprzet.
Ogolnie to szkoda gadac typowo polska wiejska prymitywna robota rzut kamieniem i rozjebka polowy auta ;/
Dlatego wychodze z zalozenia ze najlepiej nigdzie sie za bardzo nie chwalic co sie ma w aucie i nie pokazywac na ogolno dostepnych stronach itp a jezdzac w podejrzanych okolicach najlepiej wylaczac sprzet na amen zeby nie bylo slychac nawet ze cos gra.Coz taki kraj.... |
|
_________________ forged sr20det @gt2876r |
|
|
|
 |
geniula1
Stary Wyjadacz

|
Wysłany: Sro 14 Sty, 2009 22:00
|
|
|
O byś znalazł ich i sprzęt.
PS. Co tam zaznaczyłeś za czerwony ślad tym czerwonym kółkiem. |
|
_________________ N/A KILLER
Nissan s13 240sx 1989r. przebieg: ok 80tys km
 |
|
|
|
 |
robacek
Stały gość

|
Wysłany: Sro 14 Sty, 2009 22:14
|
|
|
czyzby debile sie pokaleczyli o szybe? co za frajerstwo.. nienawidze zlodzieji miales jakis alarm tak z ciekawosci zapytam? ja chyba cos zamontuje bo ostatnio u mojej dziewczyny pod blokiem okradli w nocy kilkadziesiat samochodow!! i tylko te bez alarmow zasada ta sama szybka i radio out. FUCKERS! ja swoj garazuje pod domkiem ale jak zostawiam go gdzies w centrum wawy czasem to sie lekko pekam;/ |
|
|
|
|
 |
dapper
Stały gość

|
Wysłany: Sro 14 Sty, 2009 22:34
|
|
|
| ige napisał/a: | Napisz jakis sprzet tam miales moze jakies znaki szczegolne?numery seryjne radyjka?
Obracam sie dosyc dlugo i mocno w branzy caraudio a noz ja albo ktos z znajomych trafi na twoj sprzet.
Ogolnie to szkoda gadac typowo polska wiejska prymitywna robota rzut kamieniem i rozjebka polowy auta ;/
Dlatego wychodze z zalozenia ze najlepiej nigdzie sie za bardzo nie chwalic co sie ma w aucie i nie pokazywac na ogolno dostepnych stronach itp a jezdzac w podejrzanych okolicach najlepiej wylaczac sprzet na amen zeby nie bylo slychac nawet ze cos gra.Coz taki kraj.... |
Auto stalo pod blokiem. Bart mi odlaczyl akurat alarm bo aku mu padl to tylko sobie w twarz pluc. Co do audio ...dwa glosniki z limitowanej serii JBL T595 takiejak te http://www.allegro.pl/ite..._300w_nowe.html
Do tego kondensator...nie pamietam jakiej firmy, nowa nawigacja ( http://www.allegro.pl/ite...europy_waw.html ),
nawet sk&#@el wyrwal z boczku wskaznik doladowania, Radio x-poda stare ale jak je kupowano kosztowalo 900 zl smigalo ladnie.
A to co zaznaczylem to krew...sprawcy...i odciski...i nawet juz wiem gdzie mieszka Zastanawiam sie czy czekac czy samemu sie rozprawic.
A tak w nawiasie ma ktos tylna szybke do odsprzedania bo nie wiem czy z alledrogo nie zamawiac? |
|
_________________ ______________
(O O/ - - \O O)
--------------------
.oo
 |
|
|
|
 |
daniopl
Podejrzany sprzedawca!

|
Wysłany: Sro 14 Sty, 2009 22:57
|
|
|
Szczerze. Na policje bym nie liczyl. Kiedys ukradli mi telefony wiedzialem kto poszedlem na policje z pudelkiem i papierami powiedzialem kto i jak. Nawet u niego nie byli wiec musialem odzyskac je sam. Teraz mam sprawe w sadzie za wtargniecie. |
|
|
|
|
 |
|
|
suchy071
Stały gość

|
Wysłany: Czw 15 Sty, 2009 01:29
|
|
|
brak słów by to opisac... gdzie mieszkasz bo widze to samo miasto...
chcesz szybe free to zgłos sie na PW !!!! tylko 3ba ja sobie wyjąć z mojej rozje****j budy
gdybym był we wro to z chęcia bym cie jakoś wspomógł w sprawie odzyskania sprzętu + kosztów szyby + strat moralnych oczywiście...
jakby co to wal na PW |
|
|
|
|
 |
Marcinrat1
Stały gość

|
Wysłany: Czw 15 Sty, 2009 09:00
|
|
|
trochę przesadzasz...
po pierwsze jak kolega poczeka 3 miechy to sprzętu nie da rady odzyskać (aukcje trwają ok 7 dni i dzień na wysłanie )
a po drugie policja ma wymówkę "niska szkodliwość społeczna" i na pewno nie zbiorą odcisków a tym bardziej śladów DNA (kolega widać dużo TV ogląda) bo to są dość czasochłonne (a to drugie jeszcze) badania i na kradzież oni nie "wyrzucą" pieniędzy.
policji niestety trzeba pokazać palcem kto to i jeszcze pokazać co ci zabrał życzę powodzenia...
i jeszcze jedno nasza policja nie jest aż taka zła... robią co mogą ale są dwa problemy
1. prawo
2. chroniczny i przewlekły brak kasy |
|
|
|
|
 |
Nurek200SX
Stały gość

|
Wysłany: Czw 15 Sty, 2009 13:59
|
|
|
Policja jest zawsze cwana jak wystawiają mandat albo przychodzą dać wezwanie na komendę za to że pies chodzi poza terenem działki na smyczy ale nie ma kagańca..... A jak ktoś idzie do nich i chodzi o naprawdę ważną sprawę to jak zawsze nic pomóc nie mogą....
A do tego że ktoś okradł Ci samochód to musiał wiedzieć wcześniej już o Twoim samochodzie i co w nim masz bo tak na żywca bez zastanawiania nikt by nie okradał samochodu.
Możliwe że to może być ktoś z Twojego osiedla albo najbliższej okolicy. |
|
_________________ ...:::200SX S13:::...
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
www.dostawcze-lawety.pl
www.almer.otomoto.pl |
|
|
|
 |
|
|