Strona Główna
Home  SzukajSzukaj  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 UżytkownicyUżytkownicy  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

Problem with registration page or language ?
Read Forum in English (topic: "English forum - forum rules - how to register")

Jesteś nowy ? Zanim coś napiszesz przeczytaj REGULAMIN !!!

ZANIM ZAŁOŻYSZ TEMAT W DZIALE SPRZEDAM, ZAŁÓŻ TEMAT W DZIALE OPINIE >> UNIKNIESZ WARN'A

Poprzedni temat «» Następny temat
Okradziono nyske
Autor Wiadomość
dapper 
Stały gość

949 TurboCash
Wysłany: Sro 14 Sty, 2009 20:54   Okradziono nyske

Wczoraj o godzinie 3:30 ktos zrobil kiepisz w moim autku. Duzo do pisania....glupota policji nie zna granic...trzeba ich za reke prowadzic...chyba napisze do jakiejs gazety. Straty na jakies 4 klocki bo mialem audio z wyzszej polki. Miej tu czlowieku cos fajnego. Ale ja go dorwe.
.oo

kamils13 
Coś już wiem

7 TurboCash
Wysłany: Sro 14 Sty, 2009 21:01   

współczuję, nóż w kieszeni się sam otwiera. Mam nadzieje, że znajdziesz typów bo policja i tak gówno zrobi.

bybs 
Sponsor

2095 TurboCash

Wysłany: Sro 14 Sty, 2009 21:05   

dobrze ze ci auta nie zajebali albo go porysowali. a takim to od razu jedna reke uciac
wspolczuje :(
a gdzie ci sie to stalo ? gdzies pod domem ?
sportowe filtry oleju

Buschmen 
Proszę nie bić nowego

40 TurboCash
Wysłany: Sro 14 Sty, 2009 21:08   

współczuje :( :( :( nie chce Cie jeszcze bardziej dobijać,ale raczej na pewno sie skończy na tym,że po jakimś czasie dostaniesz list o treści "Informujemy Panią\Pana,iż z powodu braku dowodów śledztwo zostało umorzone". Obym sie mylił...

rtuber 

1495 TurboCash
Wysłany: Sro 14 Sty, 2009 21:21   

Współczuje. Jedynym pocieszeniem może być to że nic jako tako z budą czy silnikiem sie nie stało. :( :( :angered:

A takiemu złodziejowi to tylko !@#$%^&* sami wiecie co byście chcieli zrobić komuś kto tak potraktował wasze ukochane auto. :angered:

FUCK BLINK BLINK !! L♥VE MISSILE !!

kamils13 
Coś już wiem

7 TurboCash
Wysłany: Sro 14 Sty, 2009 21:25   

W takiej sytuacji niema pocieszeń.

[OT] mnie pocieszaja ze wypadek przezylem, ale co to za zycie bez reki.

SPIRIT 
Stały gość

103 TurboCash
Wysłany: Sro 14 Sty, 2009 21:44   

Demola-dobrze,ze foteli nie pocieli albo zrobili wiekszej rozpierdolki.W jakiej dzielnicy miales ten wlam?
ps.z tego powodu nie iwestuje w audio :roll:

ige 
Postojebca

1699 TurboCash
Wysłany: Sro 14 Sty, 2009 21:52   

Napisz jakis sprzet tam miales moze jakies znaki szczegolne?numery seryjne radyjka?
Obracam sie dosyc dlugo i mocno w branzy caraudio a noz ja albo ktos z znajomych trafi na twoj sprzet.

Ogolnie to szkoda gadac typowo polska wiejska prymitywna robota rzut kamieniem i rozjebka polowy auta ;/

Dlatego wychodze z zalozenia ze najlepiej nigdzie sie za bardzo nie chwalic co sie ma w aucie i nie pokazywac na ogolno dostepnych stronach itp a jezdzac w podejrzanych okolicach najlepiej wylaczac sprzet na amen zeby nie bylo slychac nawet ze cos gra.Coz taki kraj....

geniula1 
Stary Wyjadacz

921 TurboCash
Wysłany: Sro 14 Sty, 2009 22:00   

O byś znalazł ich i sprzęt.

PS. Co tam zaznaczyłeś za czerwony ślad tym czerwonym kółkiem.

Nissan s13 240sx 1989r. przebieg: ok 80tys km

robacek 
Stały gość

207 TurboCash
Wysłany: Sro 14 Sty, 2009 22:14   

czyzby debile sie pokaleczyli o szybe? co za frajerstwo.. nienawidze zlodzieji :-x :-x :-x miales jakis alarm tak z ciekawosci zapytam? ja chyba cos zamontuje bo ostatnio u mojej dziewczyny pod blokiem okradli w nocy kilkadziesiat samochodow!! i tylko te bez alarmow zasada ta sama szybka i radio out. FUCKERS! ja swoj garazuje pod domkiem ale jak zostawiam go gdzies w centrum wawy czasem to sie lekko pekam;/

dapper 
Stały gość

949 TurboCash
Wysłany: Sro 14 Sty, 2009 22:34   

ige napisał/a:
Napisz jakis sprzet tam miales moze jakies znaki szczegolne?numery seryjne radyjka?
Obracam sie dosyc dlugo i mocno w branzy caraudio a noz ja albo ktos z znajomych trafi na twoj sprzet.

Ogolnie to szkoda gadac typowo polska wiejska prymitywna robota rzut kamieniem i rozjebka polowy auta ;/

Dlatego wychodze z zalozenia ze najlepiej nigdzie sie za bardzo nie chwalic co sie ma w aucie i nie pokazywac na ogolno dostepnych stronach itp a jezdzac w podejrzanych okolicach najlepiej wylaczac sprzet na amen zeby nie bylo slychac nawet ze cos gra.Coz taki kraj....

Auto stalo pod blokiem. Bart mi odlaczyl akurat alarm bo aku mu padl to tylko sobie w twarz pluc. Co do audio ...dwa glosniki z limitowanej serii JBL T595 takiejak te http://www.allegro.pl/ite..._300w_nowe.html
Do tego kondensator...nie pamietam jakiej firmy, nowa nawigacja ( http://www.allegro.pl/ite...europy_waw.html ),
nawet sk&#@el wyrwal z boczku wskaznik doladowania, Radio x-poda stare ale jak je kupowano kosztowalo 900 zl smigalo ladnie.

A to co zaznaczylem to krew...sprawcy...i odciski...i nawet juz wiem gdzie mieszka :-x Zastanawiam sie czy czekac czy samemu sie rozprawic.

A tak w nawiasie ma ktos tylna szybke do odsprzedania bo nie wiem czy z alledrogo nie zamawiac?
.oo

daniopl 
Podejrzany sprzedawca!

242 TurboCash
Wysłany: Sro 14 Sty, 2009 22:57   

Szczerze. Na policje bym nie liczyl. Kiedys ukradli mi telefony wiedzialem kto poszedlem na policje z pudelkiem i papierami powiedzialem kto i jak. Nawet u niego nie byli wiec musialem odzyskac je sam. Teraz mam sprawe w sadzie za wtargniecie. :angered:

suchy071 
Stały gość

26 TurboCash
Wysłany: Czw 15 Sty, 2009 01:29   

brak słów by to opisac... gdzie mieszkasz bo widze to samo miasto...

chcesz szybe free to zgłos sie na PW !!!! tylko 3ba ja sobie wyjąć z mojej rozje****j budy

gdybym był we wro to z chęcia bym cie jakoś wspomógł :mrgreen: w sprawie odzyskania sprzętu + kosztów szyby + strat moralnych oczywiście...

jakby co to wal na PW

Marcinrat1 
Stały gość

415 TurboCash
Wysłany: Czw 15 Sty, 2009 09:00   

trochę przesadzasz...

po pierwsze jak kolega poczeka 3 miechy to sprzętu nie da rady odzyskać (aukcje trwają ok 7 dni i dzień na wysłanie :? )

a po drugie policja ma wymówkę "niska szkodliwość społeczna" i na pewno nie zbiorą odcisków a tym bardziej śladów DNA (kolega widać dużo TV ogląda) bo to są dość czasochłonne (a to drugie jeszcze) badania i na kradzież oni nie "wyrzucą" pieniędzy.

policji niestety trzeba pokazać palcem kto to i jeszcze pokazać co ci zabrał życzę powodzenia...

i jeszcze jedno nasza policja nie jest aż taka zła... robią co mogą ale są dwa problemy
1. prawo
2. chroniczny i przewlekły brak kasy

Nurek200SX 
Stały gość

214 TurboCash
Wysłany: Czw 15 Sty, 2009 13:59   

Policja jest zawsze cwana jak wystawiają mandat albo przychodzą dać wezwanie na komendę za to że pies chodzi poza terenem działki na smyczy ale nie ma kagańca..... A jak ktoś idzie do nich i chodzi o naprawdę ważną sprawę to jak zawsze nic pomóc nie mogą....

A do tego że ktoś okradł Ci samochód to musiał wiedzieć wcześniej już o Twoim samochodzie i co w nim masz bo tak na żywca bez zastanawiania nikt by nie okradał samochodu.
Możliwe że to może być ktoś z Twojego osiedla albo najbliższej okolicy.

Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
www.dostawcze-lawety.pl
www.almer.otomoto.pl

Odpowiedz do tematu